Sfintele Sarbatori de Pasti sunt foarte aproape, asadar nu este devreme sa ne gandim cum vom decora casa si mai ales masa, punctul de atractie al zilei.

Fiind o sarbatoare pe care o petrecem alaturi de familie sau de cei dragi, aceasta trebuie sa impuna prin eleganta si totodata caldura si buna dispozitie. Culorile alese pentru decoratiile specifice primaverii si a sarbatorii însine, trebuie sa fie pastelate, vesele si placute ochiului. Incercati sa nu incarcati incaperea cu diferite ornamente, ci mai degraba sa oferiti spatiu si aerisire camerei.

Unul dintre cele mai importante obiecte ce trebuiesc alese cu atentie este fata de masa. Aceasta va fi cu siguranta in centrul atentiei si va pune in valoare specilitatile culinare pregatite. O fata de masa alba din bumbac, cu broderie din matase este alegerea perfecta. Aceasta trebuie sa denote eleganta si rafinamentul gazdei, calitatea materialului si simplitatea acestuia trebuie sa primeze. O astfel de fata de masa se poate achizitiona de la acest magazin online, castigand astfel timp si totodata facand o alegere corecta ce va atrage respectul si aprecierea celor dragi. Acesta se gaseste in doua variante de dimensiuni diferite, impreuna cu 8 sau 12 servetele ce vor intregi imaginea unei mese perfecte. Evitati culorile stridente si nepotrivirea veselei cu imaginea de ansamblu a mesei. De asemenea, este recomandat ca materialul fetei de masa sa fie de bumbac, pentru a nu aluneca usor de pe suprafata mesei.

Pentru cei mici puteti amenaja o masuta separata, ornata cu iepurasi de ciocolata si oua rosii pictate cu personaje cunoscute iar pentru cei mari puteti sa pregatiti diverse suveniruri cu tematica specifica sarbatorii, putand alege o fata de masa potrivita pentru ei.

De asemenea florile si alte aranjamente florale nu trebuie sa lipseasca. Alegeti culori vi ce pot intra in contrast cu decoratiunile incaperii.

Idei si solutii pentru Paste:
1. Decoratiuni de Paste
2. Decoratiuni pentru Paste
3. Cum sa decorezi masa de Paste
4. Oferte speciale de Paste

Etichete: , , , , , , ,